Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Woning laten ontruimen of zelf doen?

Na het overlijden van een familielid zal zijn of haar woning ontruimd moeten worden. U wilt de huur van de woning immers stopzetten of de woning verkopen om de resterende hypotheekschuld af te kunnen lossen. Ook bij een verbouwing in huis wordt het ontruimen van de te verbouwen ruimtes vaak aangeraden. Zo hebben vakmensen alle ruimte om de verbouwing voor u uit te voeren! Een woning ontruimen is vaak geen eenvoudige klus. Denk aan de zware meubels die verplaatst moeten worden, de vloerbedekking die verwijderd moet worden, etc. Dit is ook de reden dat veel mensen een ervaren ontruimingsbedrijf inschakelen om deze klus voor ze uit te voeren.

Wat is een woningontruiming nou precies?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij een woningontruiming noodzakelijk is. Het meest voor de hand liggende voorbeeld van zo’n situatie is het overlijden van een familielid. In dit geval zal de huur van een woning worden opgezegd of zal een gekochte woning worden verkocht. Door de emoties die bij het overlijden van een dierbare komen kijken, zult u zelf de energie niet hebben om de woningontruiming op u te nemen. Ook bij een verbouwing kan een woningontruiming raadzaam zijn. Door verschillende ruimtes binnen uw woning leeg te halen hebben de vakmensen alle ruimte om de verbouwing voor u uit te voeren. Daarbij minimaliseert u op deze manier de kans op schade aan uw meubels in huis.

Tips voor het schoonmaken van een extreem vervuilde woning

Wanneer u als verhurende partij optreedt, kan het voorkomen dat woningen niet bezemschoon worden achtergelaten door huurders. Veel verhuurders hebben in de voorwaarden van het huurcontract een duidelijke beschrijving van de term “bezemschoon” opgenomen. Zo weten huurders precies hoe zij de woning dienen achter te laten als ze de huur van de woning stopzetten. In het geval dat een woning extreem vervuild is, kan de hulp van CJS Woningontruiming wenselijk zijn.

Met spoed een woning ontruimen, wat nu?

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij u uw woning met spoed wilt laten ontruimen.

Hoe werkt een woningontruiming bij overlijden?

De periode na het overlijden van een dierbare valt vaak erg zwaar! Het kost nabestaanden de nodige tijd om het verlies van hun dierbare te verwerken. Mocht uw dierbare in een huurappartement gewoond hebben, dan is dit ook de periode om de huur van deze woning stop te zetten. Zo hoeft u niet te betalen voor iets wat niet meer gebruikt wordt. Veel mensen zijn echter nog niet toe aan het verdelen of sorteren van de inboedel van de woning. Om die reden kan het fijn zijn om deze inboedel tijdelijk ergens te stallen. Ook de woning ontruimen hoeft u niet zelf te doen! CJS Woningontruiming helpt u bij het leeghalen van de woning van de overleden dierbare. Zo heeft u zelf tijd om het verlies te verwerken en andere, belangrijkere zaken te regelen.

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap