Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

 Wij hebben ervaren dat we niet alleen een rol van betekenis spelen op de particuliere markt. we zijn daarnaast actief op het gebied van zakelijke ontruimingen. Met sommige van onze partners hebben wij al jaren een intensieve samenwerking. Met onze dienstverlening kunnen wij wellicht ook in uw organisatie een helpende hand zijn. We helpen u graag extra service te bieden, of u bepaalde werkzaamheden uit handen te nemen.

Onze partners

• Makelaars
• Bewindvoerders
• Gemeente
• Woningbouworganisaties
• Zorgorganisaties
• Notarissen
• Aannemers

We kunnen bijvoorbeeld ondersteunen bij het vlotter verkopen of verhuren van een woning, of deze bezemschoon opleveren. U kunt verder denken aan een bewindvoerder die geen omkijken meer heeft naar de rompslomp in een woning of een voorinspectie, het opzeggen van nutsvoorzieningen en het ontruimen of verhuizen zelf. Wij nemen een woning ontruiming of aanvullende taken van u over, zodat u zich kunt richten op uw core-business.

Betrouwbaar en flexibel

Wij staan garant voor een langdurige samenwerking, we komen onze afspraken na zoals deze zijn vastgelegd. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Heeft u nog geen samenwerking met ons, maar wilt u graag eens kennis met ons maken en weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Schroom dan niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen contact met u op, of neem zelf contact met ons voor een afspraak.

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap