Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Tips voor het schoonmaken van een extreem vervuilde woning

Wanneer u als verhurende partij optreedt, kan het voorkomen dat woningen niet bezemschoon worden achtergelaten door huurders. Veel verhuurders hebben in de voorwaarden van het huurcontract een duidelijke beschrijving van de term “bezemschoon” opgenomen. Zo weten huurders precies hoe zij de woning dienen achter te laten als ze de huur van de woning stopzetten. In het geval dat een woning extreem vervuild is, kan de hulp van CJS Woningontruiming wenselijk zijn.

 

CJS Woningontruiming helpt u bij het ontruimen en bezemschoon achterlaten van de woning. Zo is de woning gereed voor een volgende huurder en heeft u hier zelf geen omkijken meer naar! Wij kunnen achtergebleven meubelstukken voor u afvoeren, een oude vloerbedekking of laminaatvloer verwijderen en gordijnrails van de muren halen. Ook zullen we de woning grondig reinigen in het geval van een nare stank, schimmelplekken, enzovoorts.

Zelf een extreem vervuilde woning schoonmaken

Het is vaak erg lastig om een extreem vervuilde woning zelf schoon te maken. Zeker de nare stank en schimmels zijn lastig uit een woning te krijgen zonder hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen zijn geen huis-, tuin- en keukenmiddelen die u in de winkel koopt, maar middeltjes die normaliter enkel door ontruimings- en schoonmaakbedrijven gebruikt worden. Toch geven we u in dit artikel graag een aantal simpele tips, die u kunnen helpen om een extreem vervuilde woning te reinigen.

 

Tip 1: laat de woning enkele dagen doortochten

Om de nare stank uit de woning te krijgen is het raadzaam om de woning enkele dagen door te laten tochten. Zet ramen en deuren tegen elkaar open, zodat de wind goed door de woning kan blazen. In sommige gevallen is de smerige lucht, bijvoorbeeld van rokers, in de muren en plafonds getrokken. Het laten doortochten van de woning is dan vaak niet voldoende om de stank uit de woning te krijgen. U kunt er in dit geval voor kiezen om de muren en het plafonds opnieuw te laten schilderen.

Tip 2: maak gebruik van schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn is een zeer krachtig hulpmiddel, wat u kunt gebruiken voor het verwijderen van schimmels in woningen. Dit geldt in het bijzonder voor de schimmels op de kitranden in de keuken of badkamer van de woning. Het is niet mogelijk om schimmelplekken op muren met schoonmaakazijn te verwijderen. De schoonmaakazijn zal de verf of het behang op de muur in dit geval ernstig aantasten, door de bijtende werking ervan.  

Hulp nodig bij een extreem vervuilde woning?

Wilt u een extreem vervuilde woning laten schoonmaken? Schakel de hulp van CJS Woningontruiming in om u hierbij te helpen! Met de ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, kunnen we u snel en vakkundig van dienst zijn. Wij komen graag geheel vrijblijvend in uw woning kijken, om het te verrichten werk te inventariseren. Op basis van onze bezichtiging kunnen we binnen 24-uur een passende offerte voor u opstellen. Zo weet u meteen wat het schoonmaken van de extreem vervuilde woning zal kosten. Wij werken met een vaste prijs, die tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden onveranderd blijft. 

Copyright © 2022 CJS WoningontruimingSitemap