Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Hulp bij een woningontruiming in Nederland? Wij staan voor u klaar!

Wanneer u op zoek bent naar een erkend ontruimingsbedrijf voor een woningontruiming in Nederland bent u bij CJS Woningontruiming aan het juiste adres. Wij zijn een specialist op het gebied van woningontruimingen, met een jarenlange ervaring in verschillende soorten ontruimingen. Naast de ontruiming van woningen kunnen we u bijvoorbeeld ook van dienst zijn met de ontruiming van een schuur, een kelder of een bedrijfspand. Door de expertise die CJS Woningontruiming heeft in het uitvoeren van woningontruimingen in Nederland kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn! Zo bent u ervan verzekerd dat een woning binnen een korte tijd weer leeg is.

Redenen voor een woningontruiming

 Men gaat niet zo maar over tot een woningontruiming in Nederland. Er moet een duidelijke reden zijn om tot een woningontruiming over te gaan. Voorbeelden hiervan zijn woningontruimingen omdat een huurder de huur niet betaalt, omdat een ruimte gebruikt wordt voor een wietkwekerij, omdat een huurder schade aan een woning aanricht zonder dit te herstellen, enzovoorts. Wanneer een huurder niet zelf uit de woning trekt, gaat men over tot een woningontruiming in Nederland. CJS Woningontruiming helpt u hier graag bij, door alles omtrent de woningontruiming voor u uithanden te nemen!

Overigens voeren wij niet alleen woningontruimingen uit in opdracht van bedrijven of overheidsinstanties, we kunnen u bijvoorbeeld ook helpen met een verhuizing. Wij pakken uw volledige inboedel voor u in en zorgen dat de inboedel heelhuids bij uw nieuwe woning of bedrijfspand aankomt. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar, wat u veel tijd en stress bespaart.

Het herstellen van woningen

Niet alleen halen we een woning voor u leeg, we zorgen er ook voor dat vloeren uit de woning worden verwijderd. Denk bijvoorbeeld aan een verlijmde vloer, een laminaatvloer, vloerbedekking, en soortgelijke vloeren. Zo hoeft u zelf niets meer te doen om de woning te herstellen naar de oorspronkelijke staat! De woning wordt uiteindelijk bezemschoon opgeleverd, zodat u deze direct weer aan een volgende huurder kunt verhuren.

Indien gewenst kan CJS Woningontruiming de woning volledig voor u schoonmaken. Denk aan het reinigen van de ramen in de woning, het reinigen van de badkamer, enzovoorts. Het is van uw wensen afhankelijk in hoeverre een woning moet worden schoongemaakt. Dit hangt vaak samen met de manier waarop woningen aan nieuwe huurders worden opgeleverd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een woningontruiming in Nederland? CJS Woningontruiming staat u graag geheel vrijblijvend te woord!

CJS-Woningontruiming is actief in steden als:
- Woningontruiming in Tilburg
- Woningontruiming in Breda
Woningontruiming in Roosendaal
- Woningontruiming in Bergen op Zoom
- Woningontruiming in Drunen
- Woningontruiming in Nijmegen
- Woningontruiming in Uden
- Woningontruiming in Venray
- Woningontruiming in Helmond
- Woningontruiming in Weert
- Woningontruiming in Venlo
- Woningontruiming in Eindhoven
- Woningontruiming in Den Bosch

 

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap