Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Iets wat iedere woningverhuurder vreest is dat zij gebeld worden door de politie dat er zojuist een wietplantage in de woning of bedrijfspand is ontdekt. Niet alleen krijgen zij in dit geval te maken met een verdenking van medewerking als verhuurder, maar ook als deze verdenking is weggenomen blijven zij met een grote ravage in de woning zitten. Officieel is de huurder aansprakelijk voor het opruimen van de wietplantage en de ravage die is achtergebleven na het onschadelijk maken van deze plantage. Echter in de praktijk komt hier vrijwel nooit iets van terecht. Vaak wordt men na de ontdekking geconfronteerd met het feit dat de opgegeven identiteitspapieren vals zijn, dat de verdachte in detentie zit en/of simpelweg niet reageert op het verzoek om de woning terug in de originele staat te brengen. Omdat de woning uiteraard weer zo snel mogelijk verhuurd moet worden en de nieuwe huurder niet geconfronteerd moet worden met de wietplantage kunt u in deze situatie het beste CJS Woningontruiming inschakelen voor het opruimen van de wietplantage.

Proces na ontdekken wietplantage

Nadat een wietplantage in een woning of bedrijfspand wordt ontdekt zal de politie de gemeente inschakelen om de plantage te ontmantelen. Op zijn zachts gezegd wordt hierbij weinig tot geen rekening gehouden met de eigenaar van het pand en het feit dat het pand weer opnieuw verhuurd moet worden. Het bedrijf dat het ontmantelen van de wietplantage voor zijn rekening neemt gaat hierbij in de meeste gevallen zeer drastisch te werk. De wietplanten worden uit de aarde getrokken, elektriciteit wordt ontkoppeld en filters worden vol met pur schuim gespoten om deze onschadelijk te maken. Het gevolg is een enorme ravage die achterblijft.

Opruimen van achtergebleven ravage

Uiteraard wilt u als verhuurder dit grote drama zo snel mogelijk achter u laten en een nieuwe betrouwbare huurder vinden voor het pand. Echter is het opruimen van de achtergebleven ravage geen makkelijke klus. Er moet niet alleen ontzettend veel ontruimd worden, zoals potgrond en waterinstallaties, maar ook krijgt u met chemicaliën en gevaarlijk aangesloten elektriciteit te maken. Het beste kunt u deze klus dan ook uitbesteden aan een bedrijf die ervaring heeft met het opruimen van wietplantages.

Waarom CJS Woningontruiming voor opruimen wietplantage

De reden dat u CJS woningontruiming zou moeten inschakelen voor een wietplantage opruimen is dat wij veel ervaring hebben die ons in staat stelt deze klus snel, professioneel en veilig uit te voeren. Discreet worden alle achtergebleven onderdelen van de wietplantage afgevoerd. De elektriciteit en de ruimte waar de wietplantage gevestigd is geweest worden door ons weer in een veilige en originele staat teruggebracht. Het voordeel voor u is dat de woning in recordtijd weer verhuurd kan worden en dat er geen sporen van een wietplantage meer te zien zijn.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap