Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Hoe werkt een woningontruiming bij overlijden?

De periode na het overlijden van een dierbare valt vaak erg zwaar! Het kost nabestaanden de nodige tijd om het verlies van hun dierbare te verwerken. Mocht uw dierbare in een huurappartement gewoond hebben, dan is dit ook de periode om de huur van deze woning stop te zetten. Zo hoeft u niet te betalen voor iets wat niet meer gebruikt wordt. Veel mensen zijn echter nog niet toe aan het verdelen of sorteren van de inboedel van de woning. Om die reden kan het fijn zijn om deze inboedel tijdelijk ergens te stallen. Ook de woning ontruimen hoeft u niet zelf te doen! CJS Woningontruiming helpt u bij het leeghalen van de woning van de overleden dierbare. Zo heeft u zelf tijd om het verlies te verwerken en andere, belangrijkere zaken te regelen.

Verschillende soorten woningontruimingen

Een woningontruiming is nooit hetzelfde, omdat iedere woning verschilt. Een woningontruiming van een oud grachtenpand brengt bijvoorbeeld andere uitdagingen met zich mee, dan de ontruiming van een rijtjeswoning. Wat voor type woning u ook wilt laten ontruimen, wij bieden u een passende oplossing! Door de ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, kunnen we u snel en vakkundig helpen. U wilt de woning immers zo snel mogelijk aan de verhurende partij kunnen opleveren.

Naast het verschil in type woning, kan het ook per woning verschillen hoe deze moet worden opgeleverd. Vaak is de eis dat een woning bezemschoon is bij de oplevering hiervan. In dit geval betekent bezemschoon dat de gordijnrails van de muren gehaald zijn, dat een eventuele vloer verwijderd is, enzovoorts.

Handymandiensten bij een woningontruiming

Bij het overlijden van een dierbare heeft u geen tijd en energie om dergelijke klussen zelf uit te voeren. Zeker het verwijderen van een vloerbedekking of laminaatvloer kost vaak veel tijd. CJS Woningontruiming biedt verschillende handymandiensten aan, waardoor u zelf geen omkijken meer heeft naar het opleveren van de woning. Wanneer u de woning wilt verkopen kan het raadzaam zijn om muren opnieuw te laten schilderen, beschadigingen aan de vloer te laten herstellen, enzovoorts. Zo wordt de woning meer waard! Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden die u heeft en de kosten die dit met zich meebrengt.

Tip: schakel onze hulp ook in voor de eindinspectie van de verhurende partij! Zo hoeft u tijdens de woninginspectie niet zelf in de woning aanwezig te zijn. U kunt zich op deze manier op de uitvaart van uw overleden dierbare richten.

Hulp bij een woningontruiming na een overlijden

Wilt u ook een woning van een overleden dierbare laten ontruimen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij plannen graag een afspraak voor u in om de woning van uw overleden dierbare te komen bekijken. Deze bezichtiging is vrijblijvend! Het maakt het voor ons makkelijker om een inschatting te maken van de kosten voor een woningontruiming. Binnen 24-uur na de bezichtiging van de woning ontvangt u van ons een offerte. Bij ons bent u verzekerd van een vaste prijs, zodat u precies weet waar u aan toe bent! 

Copyright © 2022 CJS WoningontruimingSitemap