Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Het ouderlijk huis leegruimen na het overlijden van een familielid is een emotionele aangelegenheid waar de meeste mensen nog helemaal niet aan toe zijn kort na het overlijden van hun dierbare. Toch is een woningontruiming Weert vaak noodzakelijk omdat het huurcontract is opgezegd of de woning verkocht moet worden. CJS-Woningontruiming kan in dit geval het ontruimen van de woning voor u uit handen nemen. Wij hebben veel ervaring met het opruimen van huizen en deze bezemschoon opleveren. Alle spullen van uw dierbare familielid zijn bij ons in veilige handen. Hierdoor hoeft u zich in deze moeilijke tijd geen zorgen te maken om de woning en wat te doen met de spullen. Wij regelen dit zodat u zich kunt concentreren op uw verdriet, de familie en het regelen van de uitvaart.

Woningontruimingen in Weert

Woningontruimingen zijn nooit exact hetzelfde. Iedere woningontruiming vereist andere werkzaamheden om de woning op te ruimen en bezemschoon op te leveren. CJS-Woningontruiming heeft de ervaring om precies te weten wat er gedaan moet worden. Besteedt u het leegruimen van het ouderlijk huis na overlijden van een familielid aan ons uit dan heeft u nergens meer omkijken naar.

De procedure voor woningontruimingen in Weert begint met uw verzoek om contact via de website of telefoon. Vervolgens wordt er zo snel mogelijk een afspraak ingepland waarbij wij de woning komen bekijken en u precies kunnen vertellen wat er te doen staat. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en pas als u de offerte voor het ontruimen van de woning heeft geaccepteerd worden de werkzaamheden gestart. Deze offerte ontvangt u binnen 24 uur na de vrijblijvende afspraak en zal bestaan uit een vaste prijs voor alle benodigde werkzaamheden voor de ontruiming.

Door ruime ervaringen in het ontruimen van woningen kunt u zonder zorgen een woningontruiming in Weert, Stampenroy, Hunsel, Nederweert, Leende, Soerendonk, Heythuysen, Sterksel uitbesteden aan CJS Woningontruiming. Neem nu contact op en we kijken geheel vrijblijvend wat we voor u kunnen doen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap