Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Een woningontruiming Breda is iets waar mensen mee geconfronteerd worden meestal na het overlijden van een familielid. Plotseling moet het ouderlijk huis leeggeruimd worden om het klaar te maken voor de verkoop of verhuur. De woning opruimen, alle spullen afvoeren en werkzaamheden verrichten om de woning bezemschoon op te leveren nemen echter veel tijd in beslag. Dit in een periode waarin u vaak nog bezig bent met het verwerken van uw verlies en het regelen van de uitvaartplechtigheid. Het liefste zou u de ontruiming van de woning dan ook uitbesteden. Hier moet echter wel een vertrouwd bedrijf voor gevonden worden die ervaring heeft met woningontruimingen na overlijden en deze taak op een professionele wijze kan verrichten. CJS-Woningontruiming is dit bedrijf.

Woningontruimingen in Breda

CJS-Woningontruiming kan u van dienst zijn met het ontruimen van woningen in Breda en omstreken. Door onze ruime ervaring met het ontruimen van alle soorten woningen weten wij precies wat er gedaan moet worden en wat u te wachten staat. Dit is natuurlijk handig in een periode waarin u talloze andere dingen aan uw hoofd heeft en er makkelijk iets vergeten kan worden.

Wij adviseren u dan ook om voor een woningontruiming contact met ons team op te nemen. Zij zullen telefonisch al wat vragen kunnen beantwoorden. Daarna komen wij geheel vrijblijvend de woning bekijken om u exact te kunnen vertellen wat u te wachten staat. Binnen 24 uur na dit bezoek voorzien wij u van een offerte voor de ontruiming. U krijgt van ons altijd een vaste prijs waarbij alle benodigde werkzaamheden zijn inbegrepen. Hierdoor weet u zeker dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Keurt u de offerte goed dan worden de werkzaamheden binnen de gestelde termijn voldaan en hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken.

CJS-Woningontruiming is u graag van dienst bij een woningontruiming in Breda. Wij zorgen ervoor dat het ontruimen van de woning op een professionele wijze wordt uitgevoerd en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. 

Neem dan nu contact op en we kijken geheel vrijblijvend wat we voor u kunnen doen.

Woningontruiming in uw regio Breda: Bavel, Prinsenbeek, Teteringen, Dorst, Molenschot, Chaam, Oosterhout, Klundert, Zevenbergen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

 

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap