Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Heeft u een woning verkocht en moet deze verkoop-klaar worden opgeleverd voor de volgende bewoner? CJS Woningontruiming kan u hiermee van dienst zijn en voor u de woning verkoop-klaar opleveren. Het verkoop-klaar oftewel bezemschoon opleveren van een woning is specialistisch werk wat vaak behoorlijk tijdrovend kan zijn. Vaak blijven er in een woning verschillende dingen achter die ontruimd moeten worden. Denk hierbij aan oude meubels, gordijnen en gordijnrails. Ook komt het regelmatig voor dat de nieuwe bewoner graag de oude vloer verwijdert ziet worden of er tapijt van de traptreden afgehaald moet worden.

Duidelijkheid bij het verkoop-klaar opleveren van een woning

Bij een woning verkoop-klaar opleveren komt vaak meer bij kijken dan in eerste instantie gedacht wordt. Het is dan ook een geruststellende gedachte als u deze taak volledig aan een team van professionals kunt overlaten die alles voor u uit handen nemen. Hierdoor heeft u een duidelijke indicatie van de kosten die gemoeid zijn bij de ontruiming en de tijd die dit in beslag gaat nemen. Als u het verkoop-klaar opleveren van een woning uitbesteedt aan CJS Woningontruiming dan zorgen wij ervoor dat u duidelijkheid heeft en verder nergens meer naar om hoeft te kijken. U kunt de nieuwe bewoner de exacte datum laten weten wanneer de woning klaar is om opgeleverd te worden.

Werkwijze bij verkoop-klaar opleveren

Bij een woningontruiming en het verkoop-klaar opleveren van een woning komen wij altijd eerst bij u langs voor een kennismaking en om de situatie in te schatten. Wij stellen u dan een aantal vragen en geven advies voor het verkoop klaar maken van de woning.  We kunnen u dan ook precies vertellen wat u van ons kunt verwachten. Vervolgens krijgt u een offerte en als u hiermee akkoord gaat dan maken we een exacte planning voor het verkoop-klaar maken van de woning. Vanaf dit moment weet u de exacte datum dat de woning verkoop-klaar opgeleverd kan worden. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Wij nemen alles voor u uit handen.  

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor het verkoop-klaar opleveren van een woning? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken of een verzoek indienen om u terug te bellen. Tijdens dit contact verschaffen wij u meer duidelijkheid over onze werkwijze en beantwoorden al uw vragen. Vervolgens krijgt u van ons geheel vrijblijvend een offerte. Wanneer u CJS Woningontruiming een woning verkoop- klaar laat opleveren garanderen wij 100% tevredenheid.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap