Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Met spoed een woning ontruimen, wat nu?

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij u uw woning met spoed wilt laten ontruimen.

Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming van een verhuurde woning waar zich een wietplantage bevindt! Als verhurende partij wilt u geen slechte naam krijgen onder omwonenden. Daarbij kan een wietplantage schadelijk zijn voor de woning zelf. Reden genoeg om de woning met een spoed te laten ontruimen. CJS Woningontruiming staat voor u klaar om een spoedontruiming uit te voeren! Er zijn ook verschillende andere situaties waarbij u een woning met spoed kan laten ontruimen.

Woningontruiming met spoed bij een verhuizing

Het kan voorkomen dat u de huur van uw huidige woning al stopgezet heeft, in afwachting van een akkoord voor een nieuwe woning. Wanneer dit akkoord pas laat na het stopzetten van de huur voor uw huidige woning komt, kan dit voor een stressvolle situatie zorgen. U wilt uw huidige inboedel zo snel mogelijk naar uw nieuwe woning laten verplaatsen en uw huidige woning daarbij bezemschoon opleveren. Een spoedontruiming van CJS Woningontruiming kan in zo’n geval de oplossing voor u zijn.

Wij halen uw oude woning leeg en zorgen dat uw inboedel netjes in uw nieuwe woning afgeleverd wordt. Dat is echter niet het enige wat we in zo’n geval voor u kunnen betekenen! Ook helpen we u graag bij het bezemschoon opleveren van uw huidige woning aan een verhurende partij.

Handymandiensten bij een spoedontruiming

Bij het stopzetten van de huur of het verkopen van uw huidige woning, zult u de woning bezemschoon moeten achterlaten. Dit betekent in veel gevallen dat de vloerbedekking verwijderd moet worden, dat de gordijnrails van de muur moeten worden gehaald, enzovoorts. Wanneer u pas net in uw nieuwe woning zit heeft u zelf vaak geen tijd om dergelijke klussen uit te voeren. U bent immers druk bezig met de klussen in uw nieuwe woning! CJS Woningontruiming biedt verschillende handymandiensten aan om uw oude woning bezemschoon op te kunnen leveren.

Zo kunnen we uw vloer voor u verwijderen, kunnen we de achtergebleven meubelstukken voor u afvoeren en kunnen lampen van de muren en het plafond halen. Het is zelfs mogelijk om ons in te schakelen voor de eindinspectie van de verhurende partij. Zo hoeft u zelf niet in de woning aanwezig te zijn als de verhurende partij de woning komt controleren.

Direct een ontruiming met spoed uitvoeren?

Wilt u uw huidige woning zo snel mogelijk laten ontruimen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken. Wij komen graag bij u langs om uw woning te bezichtigen. Deze bezichtiging is vrijblijvend en geeft ons een indruk van het werk wat verricht moet worden om de woning bezemschoon op te kunnen leveren. Op basis van deze bezichtiging stellen we binnen 24-uur een offerte voor u op. Vervolgens is het aan u om te bepalen of u de woning met spoed wilt laten ontruimen door de vakmensen van CJS Woningontruiming! Wij zetten de woningontruiming vervolgens zo snel mogelijk voor u in gang om geen tijd te verliezen. 

Copyright © 2022 CJS WoningontruimingSitemap