Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Bij CJS Woningontruiming kunt u terecht voor alle soorten ontruimingen en verhuizingen. Zowel grote als kleine verhuizingen kunnen door ons volledig uit handen worden genomen. Wij kunnen complete bedrijfscomplexen verhuur of verkoop klaar opleveren, maar ook kleine studentenkamers of 1-2 persoon huishoudens verhuizen of ontruimen. Vaak wordt er voor het ontruimen en verhuizen van deze kleine kamers geen hulp van professionals ingeroepen. Toch brengt het inhuren van een bedrijf dat gespecialiseerd is in woningontruimingen wel degelijk enkele voordelen met zich mee ten opzicht van verhuizen met de hulp van vrienden, familie en bekenden.

Ontruimingsbedrijf voor kleine verhuizingen

Het gebeurt niet heel vaak dat een ontruimingsbedrijf wordt gebruikt voor het verhuizen van een studentenkamer of eenpersoons huishouden. Mensen denken vaak dat het veel te duur is om een professioneel bedrijf in te huren voor dergelijke kleine verhuizingen, omdat deze kleine klussen niet interessant zijn voor deze bedrijven. Toch is dit niet waar. Een ontruimingsbedrijf kan u snel, goedkoop en professioneel helpen verhuizen. Bovendien zitten er nog andere voordelen verbonden aan het gebruik van professionele verhuishulp voor kleine verhuizingen.

Spullen verzekerd

Het grote voordeel van een ontruimingsbedrijf gebruiken voor een verhuizing is dat alle spullen die verhuisd worden meteen verzekerd zijn. Als u de hulp van vrienden, familie of bekenden inroept dan loopt u altijd de kans dat er iets tijdens de verhuizing beschadigd raakt. Deze schade is moeilijk te verhalen op uw vrienden die als vrijwilligers u meehelpen. Als u echter gebruikt maakt van professionele verhuishulp dan zijn alle spullen tegen schade verzekerd.  

Zorgeloos verhuizen

Een ander voordeel van professionele verhuishulp voor kleine verhuizingen is dat de professionele verhuizers precies weten hoe een verhuizing het beste aangepakt kan worden. Hierdoor kunt u zorgeloos en in recordtijd verhuisd zijn. Het ontruimingsbedrijf levert de dozen en geeft instructies om de verhuizing volgens een vaste effectieve procedure te laten verlopen.

Snel en goedkoop

Misschien wel het grootste voordeel van een ontruimingsbedrijf voor kleine verhuizingen is dat de verhuizing snel en goedkoop kan worden uitgevoerd. Uiteindelijk lijkt een verhuizing van een kleine kamer vaak makkelijker dan het daadwerkelijk is. In de praktijk komt hier echter veel meer werk bij kijken en duurt de verhuizing veel langer dan van tevoren verwacht werd.

Door een ontruimingsbedrijf in te huren voor verhuizing van studentenkamers of kleine huishoudens wordt het verhuizen op een snelle, goedkope en professionele manier uitgevoerd. Daarbij worden de spullen door onze professionals vakkundig ingepakt en zijn alle spullen goed verzekerd tegen schade tijdens de verhuizing. 

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap