Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Na het overlijden van een familielid heeft u enorm veel dingen aan uw hoofd. Allereerst bent u natuurlijk druk met het verwerken van uw verlies en daarnaast moet ook nog eens de uitvaart geregeld worden. De noodzaak voor een woningontruiming Eindhoven komt dan ook uiterst ongelegen in deze periode. Veel mensen kiezen er dan ook voor om het ontruimen van de woning uit te besteden aan een bedrijf dat hier ervaring mee heeft en alles voor u uit handen kan nemen zonder dat u zich hier zorgen over hoeft te maken. CJS-Woningontruiming is dit bedrijf. Wij kunnen het ontruimen en opleveren van de woning voor u uit handen nemen en door de ruime ervaring die wij op dit gebied hebben hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Woningontruimingen in Eindhoven

Voor iedere ontruiming van een woning zijn andere werkzaamheden vereist. Het opruimen van een woning en deze bezemschoon opleveren is namelijk niet alleen een kwestie van de spullen in de woning afvoeren of ergens anders opslaan. Een woning moetverhuur- of verkoop-klaar worden opgeleverd en hiervoor is meer nodig dan enkel het ouderlijk huis leegruimen na een overlijden. Om vast te stellen wat precies vereist is om de woning te ontruimen wordt eerst een vaste procedure afgewerkt.

Na een eerste contact wordt er met u een afspraak gemaakt waarin wij de woning komen bekijken. Tijdens deze afspraak kunnen wij u precies vertellen wat u te wachten staat tijdens de woningontruiming en waar u rekening mee moet houden. Na afloop wordt er een offerte opgesteld die u binnen 24 uur van ons ontvangt. Deze offerte is altijd een vaste prijs die alle benodigde werkzaamheden omvatten. Dit is bijvoorbeeld het huis opruimen, maar ook vloerbedekking verwijderen of het veilig opslaan van waardevolle spullen behoort tot de mogelijkheden.

Iedere soort woningontruiming in Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Geldrop, Best, Oirschot, Wintelre, Bergeijk, Nuenen, Hapert, Vessem kunt u met een gerust hart worden uitbesteed aan CJS-Woningontruiming. Neem vandaag nog contact op voor meer info en een vrijblijvende afspraak.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap