Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

In sommige situaties is het raadzaam om bij het verhuizen een verhuislift te gebruiken om de verhuizing te versnellen en te vergemakkelijken. Het hulpmiddel is van grote waarde bij de verhuizing van een woning die op de derde of hogere verdieping van een pand is gevestigd. Vooral in het geval er geen lift in de woning aanwezig is kan een verhuislift essentieel zijn. Echter ook als er wel een lift in het pand aanwezig is kan er gekozen worden van een verhuislift gebruik te maken. In een drukke flat kan de lift namelijk niet continu bezet worden en wanneer er steeds gewacht moet worden op de lift dan duurt het verhuizen vele uren langer. Als de verhuizing wordt uitbesteed aan CJS woningontruiming dan zorgen wij voor de verhuislift en dat deze op een veilige en verantwoorde manier gebruikt wordt.

Hoe werkt een verhuislift?

Een verhuislift, oftewel een ladderlift, wordt regelmatig gebruikt bij verhuizingen. Zeker in grote steden waar mensen op hogere verdiepingen in wat oudere panden zonder lift wonen kan een dergelijke lift van grote waarde zijn tijdens een verhuizing. De lift werkt zeer simpel. Het is een ladder die tegen het raam, balustrade of balkon van de woning wordt gezet en waar vervolgens een liftplatform aan bevestigd wordt. Het liftplatform kan vervolgens over de ladder heen bewegen en spullen die op het platform worden gezet veilig naar boven of naar beneden transporteren. Vooral voor zware spullen, zoals wasmachines, is een verhuislift noodzakelijk.

Vereisten gebruik lift bij verhuizen

Om een lift bij een verhuizing veilig te kunnen gebruiken zijn er een aantal vereisten waaraan voldaan moet worden. Zo moet de woning bijvoorbeeld een balkon, groot raam of balustrade hebben van waaruit de spullen op de lift geplaatst kunnen worden. Ook moet er genoeg ruimte op de straat zijn om de verhuislift in de juiste hoek te kunnen plaatsen. Hoe hoger de verdieping van de woning hoe verder de lift van het pand geplaatst moet kunnen worden. Hierbij is het belangrijk dat er geen bomen of lantaarnpalen in de weg van de lift staan. Verder moet een verhuislift ook op een hard ondergrond geplaatst kunnen worden.

Veiligheid altijd voorop

Verhuizen met een verhuislift brengt altijd risico’s met zich mee. Om risico’s te vermijden moeten de bedieners van de lift weten hoe deze veilig gebruikt wordt. Tijdens het gebruik kan namelijk niet alleen schade aan spullen maar ook aan mensen aangebracht worden. Het is niet altijd mogelijk om een verhuislift te gebruiken bij een verhuizing. Als een verhuizing echter wordt uitbesteed aan CJS Woningontruiming dan kunnen wij voor u beoordelen of de lift gebruikt kan worden. Als blijkt dat het verhuizen met een verhuislift geen mogelijkheid is dan zal CJS Woningontruiming een alternatieve oplossing vinden. Er is namelijk geen enkele verhuizing die wij niet aankunnen.

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap