Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Woningen ontruimen na lijkvinding vereist een speciale aanpak. Regelmatig komt het voor dat personen na overlijden pas na enkele dagen worden gevonden. De aanleiding voor het overlijden kan verschillende oorzaken hebben. Dit kan een acute hartaanval zijn geweest, maar ook komen er situaties voor waarbij de oorzaak van overlijden niet meteen duidelijk is. In deze gevallen moet de politie een onderzoek doen om de exacte doodsoorzaak vast te stellen. Dit zou bijvoorbeeld ook moord of zelfmoord kunnen zijn. Vooral in deze laatste gevallen is het ontruimen van de woning voor familieleden een grote emotionele last die zij liever niet zelf uitvoeren. Een oplossing kan dan zijn om de ontruiming uit te besteden aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontruimen na lijkvinding.

Woningen binnen 24 uur ontruimen en schoonmaken

Wat ook de situatie is waarin een lijk wordt gevonden, wij van CJS Woningontruiming weten precies wat er moet gebeuren. Als er sprake is van een ingrijpend incident zoals een moord of zelfmoord dan kan de woning een grote emotionele impact hebben op de personen die deze moeten ontruimen. In dit geval is er speciale kennis van zaken vereist om de woning te ontruimen. Nadat het onderzoek van de politie is afgerond kunnen wij voor u binnen 24 uur de woning ontruimen en schoonmaken. Met speciale middelen kunnen bloedvlekken, lichaamsvocht en ook nare geurtjes door ons verwijderd worden. Wanneer er dingen als vloerbedekking, tapijten of matrassen niet meer schoon te krijgen zijn dan worden deze door ons verwijderd uit de woning. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat u als familielid de woning weer kunt betreden zonder dat dit nog grotere emotionele impact zal hebben.

Mogelijkheden ontruiming na lijkvinding

Na lijkvinding in een woning zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u van onze diensten voor woningontruiming gebruik kunt maken. Wij kunnen bijvoorbeeld enkel de woning schoonmaken zodat u deze weer kunt betreden zonder dat dit een traumatische gebeurtenis is. We kunnen ook voor u de woning ontruimen zodat u op een andere plek de spullen van uw nabestaande kan uitzoeken of de woning geheel ontruimen en bezemschoon opleveren voor de verhuurder of makelaar die het huis wil gaan verkopen. Door onze ervaring in deze situaties kunnen wij ervoor zorgen dat deze gehele procedure zo makkelijk en duidelijk mogelijk voor u verloopt. Elk overlijden van een bekende of familielid is een ingrijpende gebeurtenis en in deze situaties is het handig als u gebruik kunt maken van iemand die hier ervaring mee heeft en alle wetten en regels kent.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap