Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

In de meeste gevallen maken mensen gebruik van een woningontruiming na het overlijden van een familielid. In een dergelijke situatie zijn er namelijk veel voordelen om het ouderlijk huis leegruimen na overlijden uit te besteden aan CJS-Woningontruiming. U heeft in deze periode immers al zoveel dingen aan uw hoofd, met het verwerken van het verlies en het regelen van de uitvaart, dat u geen tijd en behoefte heeft om het ontruimen van de woning zelf te doen. Toch kan het best eng zijn om vreemde mensen de spullen van uw dierbare uit een woning te laten ontruimen. Om deze reden is het een goed idee om de woningontruiming aan een bedrijf over te laten die ruime ervaring heeft met woningontruimingen na overlijden. Een bedrijf dat het ontruimen van de woning professioneel en zorgeloos laat verlopen. CJS-Woningontruiming is het bedrijf die u deze taak kan toevertrouwen.

Ontruimen en opleveren van woningen

Een woningontruiming is nooit hetzelfde. Voor iedere woning moeten weer andere werkzaamheden verricht worden. Koophuizen, huurwoningen en zorg- of verpleegkamers moeten immers allemaal op een andere manier worden opgeleverd. De standaard werkzaamheden bestaan uit het afvoeren van spullen, de woning opruimen en deze bezemschoon opleveren. Daarnaast kan het ook voorkomen dat er andere klusdiensten verricht moeten worden. Zo kan bijvoorbeeld de vloerbedekking verwijderen noodzakelijk zijn voor het opleveren van een huurwoning. Wanneer een woning verkocht moet worden dan zijn er weer ander dingen van belang om een woning verkoop-klaar op te leveren. In dit geval kan het zijn dat met schilder-, tuin- of stucwerkzaamheden de waarde van de woning bij een verkoop verhogen. Wij geven u graag vrijblijvend advies en delen onze ruime ervaring op dit gebied. Voor alle woningontruimingen wordt gegarandeerd dat de woning op tijd en zonder meerkosten wordt opgeleverd. Wij kunnen zelfs de eindinspectie van de woonstichting uit handen nemen.

Vaste procedure aanvragen woningontruiming

Hoewel de werkzaamheden en de beschikbare tijd voor het ontruimen van een woning na een overlijden kan verschillen, hanteren we wel een vaste procedure voor het aanvragen van de woningontruiming. Hierdoor weet u precies wat u te wachten staat wanneer de ontruiming van een woning aan CJS-Woningontruiming uitbesteed wordt. Met het doorlopen van vier simpele stappen kan gegarandeerd worden dat een woningontruiming soepel en zonder problemen verloopt.

  1. Allereerst neemt u contact op met de melding dat een woningontruiming vereist is. Tijdens dit contact beantwoorden we uw vragen en plannen een afspraak om de woning te bekijken.
  2. Het bezoek aan de woning is geheel vrijblijvend en stelt ons in staat om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Door onze ruime ervaring met woningontruimingen kunnen we u tijdens dit bezoek adviseren waar allemaal rekening mee gehouden moet worden.
  3. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte op basis van de gemaakte afspraken tijdens het bezoek. Wij werken altijd met een vaste prijs zodat u achteraf niet voor onaangename verassingen komt te staan.
  4. Als u nog vragen heeft dan beantwoorden we deze natuurlijk. Pas als u volledig gerust gesteld bent wat u te wachten staat, geeft u uw goedkeuring aan de offerte en starten we de ontruiming van de woning.

CJS-Woningontruiming garandeert dat de woning geheel volgens afspraak en zonder meerkosten ontruimd en opgeleverd wordt. Wij zorgen ervoor dat de woningontruiming op een vertrouwde en professionele wijze wordt uitgevoerd zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Neem dan nu contact op en we kijken geheel vrijblijvend wat we voor u kunnen doen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap