Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Wanneer een huurder uit een woning of bedrijfspand vertrekt dan is de belangrijkste taak van een huiseigenaar om het pand weer zo snel mogelijk verhuurd te krijgen. Een pand snel verhuur-klaar opleveren is dan ook van essentieel belang. Alle spullen van de oude huurder moet ontruimd worden en tevens moeten de keukens, het sanitair, tapijt, parket, marmer, etc. allen een goede schoonmaakbeurt krijgen. Pas als dit gedaan is dan kunnen er mensen langskomen om het pand te bezichtigen en kan een nieuwe huurder het pand betrekken. CJS Woningontruiming kan dit voor u op een professionele en vakkundige manier uit handen nemen en zorgt ervoor dat uw pand snel verhuur-klaar opgeleverd kan worden.

Snelheid is van belang bij verhuur-klaar opleveren

Elke dag dat een woning of bedrijfspand niet verhuurd wordt verliest u als huiseigenaar of woningbouwcorporatie geld. De snelheid waarop een gebouw weer opnieuw klaar is om verhuurd te worden is dan ook van groot belang. Immers verdient u de kosten voor het professioneel schoonmaken vanzelf weer terug doordat het pand weer opnieuw verhuurd kan worden. Het is dan ook aan te raden om het verhuur-klaar opleveren van een woning of bedrijfspand uit te besteden aan CJS Woningontruiming. Wij zorgen ervoor dat uw pand er weer perfect uitziet voor de volgende bewoner en snel klaar is om opnieuw verhuurd te worden.

Werkwijze verhuur-klaar opleveren

Zoals gezegd is de snelheid van belang bij het opleveren van een huurpand. Echter verliezen wij natuurlijk ook niet de kwaliteit van het schoonmaakwerk uit het oog. Het voordeel bij het verhuur-klaar opleveren van een woning of bedrijfspand is dat er meestal veel minder ontruimd hoeft te worden. Heeft de oude huurder echter toch veel van zijn inboedel achtergelaten dan is dit ook geen enkel probleem omdat CJS Woningontruiming gespecialiseerd is in woningontruimingen. Op het moment dat u met ons contact opneemt komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de situatie in te schatten. Na dit bezoek kunnen we u meteen een offerte geven en vertellen wanneer de woning klaar is om opnieuw opgeleverd te worden voor verhuur.

Vrijblijvende offerte

Voor het verhuur-klaar opleveren van een woning of bedrijfspand kunt u van ons altijd vrijblijvend een offerte ontvangen. We voorzien u graag van advies en verschaffen duidelijkheid wat u precies van ons kunt verwachten. U zit nergens aan vast totdat u de offerte accepteert en aangeeft dat u graag met CJS Woningontruiming wilt samenwerken. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer op de website of laat u terugbellen. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap