Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

In de meeste gevallen wordt CJS-Woningontruiming ingeschakeld voor het ontruimen van een woning na overlijden van een familielid. Mensen in een dergelijke situatie zien de voordelen in om de ontruiming van de woning aan een extern bedrijf uit te besteden. Immers hebben zij al veel dingen aan hun hoofd met de verwerking van hun verdriet en het regelen van de uitvaart. Toch kan het ook best eng zijn om een vreemde de spullen van uw dierbare uit een woning te laten ontruimen. Om deze reden is het een goed idee om de woningontruiming Venlo aan een bedrijf over te laten die ervaring heeft in deze situaties en die u kunt vertrouwen dat het ontruimen van de woning zo goed mogelijk gebeurt. CJS-Woningontruiming kan deze vertrouweling voor u zijn.

Woningontruimingen in Venlo

Of uw huis nu in Venlo of een andere stad is gelegen, een koophuis of huurhuis is, de procedure die doorlopen wordt bij CJS-Woningontruiming nadat u contact met ons opneemt blijft hetzelfde. Uiteraard zijn de werkzaamheden die verricht moeten worden om de woning op te ruimen wel verschillend. Ook het tijdsbestek waarin deze werkzaamheden moeten worden afgerond en de woning bezemschoon opgeleverd moet worden verschilt per woning. Na het eerste contact doorloopt u echter de volgende vaste procedure.

Met u wordt een afspraak gemaakt waarin wij de woning geheel vrijblijvend komen bekijken. Tijdens dit bezoek bekijken we de woning en kunnen u aan de hand van een aantal vragen precies vertellen waar u allemaal rekening mee moet houden. Vervolgens wordt er een offerte met een vaste prijs voor de woningontruiming opgesteld. Als deze door u wordt goedgekeurd dan zal er begonnen worden met het ouderlijk huis leegruimen na overlijden.

Door ruime ervaringen in het ontruimen van woningen kunt u zonder zorgen een woningontruiming in Venlo, Tegelen, Sevenum, Horst, Velden, Belfeld, Panningen, Maasbree, Lottum uitbesteden aan CJS Woningontruiming. Neem nu contact op en we kijken geheel vrijblijvend wat we voor u kunnen doen.

vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap