Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Wat is een woningontruiming nou precies?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij een woningontruiming noodzakelijk is. Het meest voor de hand liggende voorbeeld van zo’n situatie is het overlijden van een familielid. In dit geval zal de huur van een woning worden opgezegd of zal een gekochte woning worden verkocht. Door de emoties die bij het overlijden van een dierbare komen kijken, zult u zelf de energie niet hebben om de woningontruiming op u te nemen. Ook bij een verbouwing kan een woningontruiming raadzaam zijn. Door verschillende ruimtes binnen uw woning leeg te halen hebben de vakmensen alle ruimte om de verbouwing voor u uit te voeren. Daarbij minimaliseert u op deze manier de kans op schade aan uw meubels in huis.

CJS Woningontruiming is een specialist in het uitvoeren van verschillende soorten woningontruimingen. Door onze vakkundigheid en ervaring kan een woning snel en professioneel worden ontruimd. In dit artikel vertellen we u meer over hoe een woningontruiming in z’n werk gaat en wat u hiervan mag verwachten.

Een plan van aanpak voor de woningontruiming

Geen woningontruiming is hetzelfde! Iedere woning heeft immers een andere indelen, andere klussen die moeten worden uitgevoerd, enzovoorts. Daarbij speelt ook de manier waarop een woning moet worden overgedragen aan een volgende bewoner een rol bij de woningontruiming. Moeten de vloeren bijvoorbeeld verwijderend worden? Hoe zit het met de lampen aan het plafond en aan de muren? Enzovoorts. Om de woningontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen zullen we voorafgaand aan de woningontruiming een plan van aanpak opstellen. Zo weet u precies hoe uw woning ontruimd zal worden en hoe deze uiteindelijk aan u of aan een volgende bewoner zal worden opgeleverd.

Wij helpen u niet alleen bij het ontruimen van uw woning, maar kunnen ook zorgen voor een tijdelijke opslag. Hier kunnen we uw spullen bewaren voordat deze worden verkocht of worden teruggezet, in het geval van een verbouwing. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar!

Standaardklussen bij een woningontruiming

Een woningontruiming begint vaak met de standaardklussen, zoals het elders opslaan van de inboedel, het afvoeren van overgebleven meubelstukken, het schoonmaken van de ruimtes, enzovoorts. Naast deze standaardwerkzaamheden kunnen we verschillende extra klussen voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van de vloerbedekking of een laminaatvloer, het verwijderen van lampen aan uw muren en plafonds, etc. In de huurvoorwaarden of de koopakte staat vaak heel precies omschreven hoe een woning moet worden opgeleverd aan een volgende bewoner.

Mocht u de woning nog niet verkocht hebben, dan kunt u de woningwaarde verhogen door simpele klusjes uit te laten voeren door onze vakmensen. Denk bijvoorbeeld aan kleine schilderwerkzaamheden, klussen in de tuin, stucwerkzaamheden, etc. Hiermee ziet de woning er een stuk netter uit, waardoor deze sneller en tegen een hogere prijs verkocht kan worden.

Een offerte aanvragen voor een woningontruiming

Voordat aan de woningontruiming begonnen kan worden, dient u een offerte bij ons aan te vragen. Wij komen in dat geval vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden aan u voor te leggen en de uit te voeren werkzaamheden te inventariseren in de woning.


Copyright © 2022 CJS WoningontruimingSitemap