Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis; zeker als u al wat ouder bent en weer wat kleiner gaat wonen. Wennen aan de nieuwe omgeving en afstand nemen van de vertrouwde meubels en spullen die niet mee kunnen; het valt niet altijd mee. Het is dan fijn om het plannen en uitvoeren van de verhuizing aan professionals over te laten, die dat net zo zorgvuldig doen als u het zelf graag gedaan zou hebben. CJS woningontruiming biedt u de oplossing tot soepel verhuizen!

We gaan bij een (senioren) verhuizing als volgt te werk:

1.1     Bespreken van uw wensen
1.2     Desgewenst inpakken en demonteren
1.3     Laden, vervoeren en lossen
1.4.    Desgewenst uitpakken en monteren

Samen met u bekijken we uw huidige en toekomstige woning en spreken uw wensen door. Wat moet er mee en wat niet? Hoe wilt u de woning inrichten? Wat wilt u tijdens de verhuizing zelf of anderen voor u laten doen? Afhankelijk van uw wensen, pakken wij al uw spullen in, demonteren we verlichting, verwijderen we schilderijen of halen we desgewenst meubels uit elkaar. We kunnen de verhuizing vormgeven zoals u wenst, niets is ons te gek. We laden, vervoeren en lossen uw inboedel, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Uiteraard zetten we de meubels en dozen af op de plaats zoals u die aanwijst of vooraf heeft doorgegeven.

Als u wilt, pakken we uw spullen ook weer uit en bergen ze op waar u ze hebben wilt. We kunnen desgewenst de hele inrichting verzorgen, inclusief het ophangen van schilderijen en verlichting.

Zodra u helemaal gesetteld bent, gaan wij na de verhuizing – als we dat zo hebben afgesproken – aan de slag in uw oude huis. We zorgen dat de woning keurig wordt achtergelaten, precies zoals u, de woningcorporatie, de makelaar of de familie het wenst. Een verhuizing is bij ons in goede handen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap