Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

CJS Woningontruiming ontzorgt; wij snappen dat de verhuizing van een familielid naar een verpleeg- of verzorgingstehuis of een plotseling overlijden een emotionele gebeurtenis vormt. Er dient in korte tijd veel geregeld te worden, we kunnen het ons voorstellen dat u het leegmaken van de woning er niet bij kunt hebben. Wij zorgen voor een woningontruiming en brengen de woning terug in de originele staat. Uiteraard volgens de regels van de woningcorporatie of de makelaar, op basis van uw wensen.

Voortraject

Woont u in ons verzorgingsgebied (Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland)? Dan komen we eerst langs voor een persoonlijke kennismaking. In de overige provincies gebeurt dat in overleg. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende woning en spreken met u door wat u precies van ons verwacht. Binnen 48 uur volgt dan onze offerte voor een woningontruiming of andere dienstverlening. Zodra u akkoord bent maken we afspraken over de planning.

Woningontruiming

Bij een volledige woningontruiming haalt de familie in veel gevallen zelf eerst de dierbare en kostbare zaken op. Dient u liever een lijst in waarop de waardevolle spullen beschreven staan? Ook dat is geen probleem. Stuiten we tijdens het ontruimen onverwacht op andere kostbaarheden, dan brengen we u daar direct van op de hoogte. Deze spullen dragen we vervolgens over aan een aangewezen familielid of – als dat de wens is – aan een taxateur, antiquair of veilinghuis.

We zoeken een nuttige bestemming voor de huisraad, zodat de spullen waar mogelijk een tweede leven krijgen. Goederen die niet meer bruikbaar zijn, laten we milieubewust verwerken.

Zodra het huis leeg is zorgen we dat het volgens afspraak helemaal in orde komt. We gaan daarin heel ver, soms betekent dit dat we vloeren verwijderen of nieuwe vloeren leggen, dat we de boel schoonmaken of desinfecteren, gaatjes vullen, schilderwerk verrichten of de woning zelfs herinrichten. U kunt het met betrekking tot een woningontruiming zo gek niet bedenken of wij regelen het, binnen de gestelde termijn en voor de afgesproken prijs.

Contact

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap