Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Na het overlijden van een familielid staan de nabestaande voor de zware taak om de woning van hun overleden dierbare te ontruimen. Deze taak is vooral lastig omdat de meeste mensen zo kort na een overlijden nog helemaal niet toe zijn aan het ontruimen van de woning. Vaak wordt dan ook beslist om de woningontruiming Bergen op Zoom uit te besteden aan CJS-Woningontruiming. Onze ruime ervaring garandeert namelijk dat het ouderlijk huis leegruimen na het overlijden van een familielid op een professionele en zorgeloze manier gebeurt. U kunt zich bezighouden met het regelen van de uitvaart en het verwerken van het verdriet met uw familieleden zonder uzelf zorgen te maken over de spullen die ontruimd moeten worden van de woning.

Woningontruimingen in Bergen op Zoom

Een woningontruiming na overlijden is een delicate zaak waarbij geen fouten gepermitteerd zijn. Het mag natuurlijk nooit voorkomen dat waardevolle en dierbare spullen uit het huis verdwijnen wanneer u het ontruimen van de woning aan een professioneel bedrijf heeft toevertrouwd. Om deze reden hanteren wij bij CJS-Woningontruiming een vaste procedure die doorlopen wordt voordat met het opruimen van de woning begonnen wordt.

Allereerst neemt u met ons telefonisch contact op of via de website. Tijdens dit eerste contact kunnen wij u al van informatie voorzien waar u rekening mee moet houden tijdens het ontruimen en zal er een afspraak worden ingepland om de woning te bekijken. Wanneer de woning wordt bekeken kunnen we u precies vertellen wat er allemaal moet gebeuren om de woning bezemschoon op te leveren. Na afloop ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons met een vaste prijs voor de gehele woningontruiming en alle benodigde extra werkzaamheden. Dit alles is geheel vrijblijvend en pas na het accepteren van de offerte zal het ontruimen van de woning worden gestart.

CJS-Woningontruiming is u graag van dienst bij een woningontruiming in Bergen op Zoom. Wij zorgen ervoor dat het ontruimen van de woning op een professionele wijze wordt uitgevoerd en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Woningontruiming in uw regio Bergen op Zoom: Wouwse Plantage, Wouw, Tholen, Heerle.

Neem dan nu contact op en we kijken geheel vrijblijvend wat we voor u kunnen doen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2023 CJS WoningontruimingSitemap