Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Verkoop klaar opleveren en bezemschoon opleveren zijn twee termen die vaak voorbijkomen wanneer het gaat over een woningontruiming. Hoewel met elkaar verbonden betekenen deze twee termen niet altijd hetzelfde. Wat verkoop klaar opleveren precies inhoudt is afhankelijk van de wensen die de koper van het huis of de makelaar heeft. Deze persoon kan namelijk hele andere behoeften hebben dan het simpelweg bezemschoon opleveren van een woning. Na de verkoop van een woning moet daarom goed overlegd worden wat de koper of makelaar precies met de woning van plan is. Zijn er bijvoorbeeld verbouwingen gepland of moeten er dingen in de woning behouden worden? Tijdens het overleg kunnen specifieke afspraken worden gemaakt wat er van de woningontruiming en de oplevering van de woning verwacht wordt. Aan de hand van deze wensen kan bepaald worden wat er gedaan moet worden om jouw specifieke woning verkoop klaar op te leveren.

Wensen oplevering na verkoop woning

Het zou zomaar kunnen dat wanneer goed overlegd wordt, wat de wensen van de koper of makelaar zijn, dat de oplevering van de woning minder werk vereist (en dus goedkoper uitvalt) dan gedacht. Vaak gaat men ervan uit dat de woning volledig leeg gemaakt moet worden. Echter als de verkoper aangeeft bepaalde spullen niet mee te nemen zou de koper kunnen besluiten dat deze best mogen blijven staan in de woning. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor het verwijderen van vloerbedekking of laminaat uit de woning. De vloer verwijderen is een zeer arbeidsintensieve klus. Als de koper van het huis deze graag wil behouden dan scheelt dit veel kosten voor beide partijen. De verkoper hoeft de vloer niet te verwijderen tijdens de woningontruiming en de kopende partij hoeft geen nieuwe vloer aan te leggen. Wanneer de woning meteen betrokken kan worden zal men voor de oplevering vaak eisen dat de woning gepoetst wordt. Is de koper echter van plan om eerst te verbouwen in de woning dan is dit niet noodzakelijk. Het is belangrijk dat de wensen van beide partijen vooraf goed worden afgesproken. Dit kan namelijk in ieders voordeel uitpakken.

Verkoop klaar opleveren woning uitbesteden

Wanneer u wilt dat het verkoop klaar opleveren van een woning zo professioneel mogelijk wordt uitgevoerd dan kunt u de woningontruiming uitbesteden aan CJS Woningontruiming. Wij kunnen voor u de woning na een verkoop ontruimen en deze precies volgens de gemaakte afspraken opleveren. Het is zelfs mogelijk dat CJS Woningontruiming helpt bij het maken van de afspraken tussen de betrokken partijen. Door onze ruime ervaring op het gebied van woningontruimingen kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen tevreden zal zijn met de ontruiming en de manier waarop de woning wordt opgeleverd. Verkoop klaar opleveren is voor iedere woning verschillend. Door onze flexibele werkwijze vormt echter geen enkele woningontruiming of wijze waarop de woning opgeleverd moet worden een probleem.

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of een offerte.

 

Copyright © 2022 CJS WoningontruimingSitemap