Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

GeldvraagtekenRegelmatig worden wij gebeld met de vraag: wat kost een woningontruiming? Hoewel wij u graag zo snel en duidelijk mogelijk van dienst willen zijn is het onmogelijk om deze vraag meteen te beantwoorden. Er zijn namelijk veel verschillende factoren die de prijs van een woningontruiming bepalen. Om een schatting van de kosten te geven is onder andere het formaat van de woning en de verschillende werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden van belang. Om u meer duidelijkheid te verschaffen over de kosten van een woningontruiming en u een beter idee te geven van de verschillende mogelijkheden hebben we de informatie in dit artikel opgesteld

Soort en formaat woning

De prijs van een woning ontruiming wordt uiteraard bepaald door het formaat van de woning. Het aantal kubieke meters van een ruimte geven een goede indicatie van het aantal uren die nodig zijn om de woning te ontruimen. Het zijn namelijk de werkuren die het grootste deel van de kosten bepalen voor een woningontruiming. Niet alleen het formaat van de woning, maar ook de soort woning is van belang om de kosten voor het ontruimen van de woning te bepalen. Heeft de woning meerdere verdiepingen? Moeten er veel trappen op en af worden gelopen? Aan de hand van deze vragen kunnen uiteindelijk de kosten bepaald worden.

Kostenverhogende werkzaamheden

Naast het ontruimen van woningen kunt u bij CJS Woningontruiming ook terecht voor verschillende klusdiensten die betrekking hebben tot het ontruimen van de woning. Voor deze werkzaamheden moeten extra uren uitgetrokken worden en dit heeft natuurlijk effect op de kosten van de ontruiming. Bijvoorbeeld het verwijderden van een verlijmde vloerbedekking behoort niet tot de standaard ontruimingswerkzaamheden en werkt daardoor kostenverhogend. Een ander voorbeeld is behang verwijderen. Hoewel wij veel ervaring hebben met deze klussen en dit snel kunnen uitvoeren heeft dit natuurlijk wel invloed op de totaalprijs.

Opleveren van de woning

De laatste factor die de prijs van een woningontruiming bepaald is de manier waarop de woning opgeleverd moet worden. In de meeste gevallen zijn hier afspraken over gemaakt met de huurbaas, de volgende bewoner of de woningbouw stichting. De meeste woningen moeten bezemschoon opgeleverd worden. Als voor het opleveren de vloerbedekking of het behang verwijderd moet worden dan kan dit ook aan ons worden uitbesteed. Hoeveel tijd nodig is om de woning bezemschoon op te leveren is daarnaast afhankelijk van hoe vervuild de woning is. Wij werken bijvoorbeeld ook met extreem vervuilde woningen die in zijn geheel gepoetst en ontsmet moeten worden om weer enigszins te kunnen spreken van een schone en hygiënische woning.

Zoals u ziet is het moeilijk om u meteen over de telefoon te vertellen wat een woningontruiming kost. Als u echter telefonisch contact met ons opneemt dan kunnen wij aan de hand van een paar vragen u wel al een goede schatting geven van de kosten. Daarbij komen wij graag vrijblijvend bij u langs om u (ook geheel vrijblijvend) een sluitende offerte te geven.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2024 CJS WoningontruimingSitemap