Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Wist u dat het mogelijk is om een vergoeding verhuiskosten te ontvangen als je voor je werk moet verhuizen? Een werkgever kan namelijk onbelast een vergoeding geven om hiermee de kosten voor het verhuizen te dekken.  Zowel de kosten voor het overbrengen van de inboedel van de oude naar de nieuwe woning als de herinrichtingskosten kunnen met deze regeling gedeeltelijk vergoed worden. Voor een werkgever is dit een leuk extraatje wat aan de werknemer gegeven kan worden en tevens fiscaal aantrekkelijk. Immers kan er tot een bedrag van 7750 euro onbelast aan de werknemer gegeven worden. Wat precies de voorwaarden van deze regeling zijn en welke kosten van verhuizen hiermee vergoed kunnen worden is te lezen in deze blogpost. 

Voorwaarden verhuiskostenvergoeding

Wanneer u voor uw werk moet verhuizen is het mogelijk om aan uw baas een verhuiskosten vergoeding te vragen. De werkgever kan namelijk een bedrag tot aan 7750 euro onbelast aan zijn of haar werknemer geven om de kosten van een verhuizing te vergoeden. Hiervoor moet wel aan bepaalde voorwaarden worden voldaan die door de belastingdienst zijn opgesteld. Zo moet het verhuizen bijvoorbeeld binnen twee jaar na het in dienst nemen plaatsvinden. Ook moet de afstand van het oude huis tot het nieuwe werk meer dan 25km bedragen. De afstand tussen de nieuwe woning en het werk moet met minimaal 60 procent afnemen ten opzichte van de oude woonsituatie. Als aan deze voorwaarden wordt voldaan dan kan de werkgever de werknemer deze onbelaste vergoeding geven en kunnen de kosten voor dergelijke verhuizingen flink worden gereduceerd.

Wat valt onder herinrichtingskosten?

Met de onbelaste vergoeding die werkgevers aan hun werknemers kunnen geven, wanneer zij voor hun werk moeten verhuizen, kunnen de kosten voor het verhuizen van de inboedel en de herinrichtingskosten vergoed worden. Onder herinrichtingskosten vallen onder andere kosten zoals het ophangen van gordijnen, het schilderen, behangen en schoonmaken van de woning en het aansluiten van gas, elektriciteit, water en telefoon. Veel van deze werkzaamheden kunnen uitbesteed worden aan CJS Woningontruiming. Alle taken van woningontruiming en verhuizen tot het opleveren en herinrichten bij één enkel bedrijf is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Dit zorgt er namelijk voor dat de totale verhuiskosten meteen duidelijk zijn.

Verhuizen uitbesteden aan CJS Woningontruiming

CJS Woningontruiming is een verhuisbedrijf Eindhoven dat vele voordelen biedt ten opzichte van de meeste verhuisbedrijven in de regio. Zo kunt u, wanneer u ons als verhuizer inhuurt, zowel het verhuizen, de woningontruiming en het opleveren van de woning aan ons uitbesteden. Ook kunnen verschillende klusdiensten door onze werknemers uitgevoerd worden. Dit zijn onder andere klussen die vergoed kunnen worden met de verhuiskosten vergoeding van de werkgever. Het voordeel voor u is dat de kosten voor de gehele verhuizing meteen duidelijk zijn. De offerte die ontvangen wordt van CJS Woningontruiming kan met de werkgever overlegd worden om afspraken te maken over de verhuiskostenvergoeding. Ook de werkgever zal de duidelijkheid in de kosten zeker kunnen appreciëren. Dit alles maakt CJS Woningontruiming het ideale verhuisbedrijf voor verhuizingen die noodzakelijk zijn voor werk.

Op onze website kunt u meer informatie lezen over CJS Woningontruiming als verhuisbedrijf. Ook kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of een offerte.

Copyright © 2022 CJS WoningontruimingSitemap