Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Soms is de hulp van CJS Woningontruiming vereist bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand dat gebruikt is voor illegale activiteiten. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in het opruimen van wietplantages. Ook wanneer een woning of pand gekraakt is geweest en er krakers in uw pand hebben gezeten is vaak professionele hulp nodig om het pand weer in de originele staat terug te brengen. Mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan deze illegale activiteiten houden namelijk totaal geen rekening met hoe het pand nadien achtergelaten wordt. Dit is dan ook één van de grootste nachtmerries waar je als eigenaar mee geconfronteerd kan worden. Deze mensen zorgen namelijk voor hoge kosten om alles in het pand weer te repareren en in de originele staat terug te brengen zodat het pand weer verhuurd kan worden en opnieuw kraken kan worden voorkomen.

De situatie na kraken van een pand

Hoewel er in Nederland al sinds 2010 een kraakverbod van kracht is gebeurt het nog regelmatig dat een pand gekraakt wordt. Wanneer een kraak op heterdaad wordt geconstateerd moet de politie er feitelijk voor zorgen dat het pand weer aan de rechtmatige eigenaar wordt teruggegeven. Echter zal in de praktijk de ontruiming van een kraakpand vaak pas na een lange en ingewikkelde gerechtelijke procedure plaatsvinden. Nu zijn wij geen specialisten in de juridische procedure om krakers uit uw pand te krijgen. Wel worden wij vaak ingeschakeld na deze procedure, als de krakers uit het pand zijn verwijderd en de eigenaar van het pand deze graag zo snel mogelijk weer in de originele staat teruggebracht wil hebben. De bedoeling is dan dat het pand zo snel mogelijk verkoop of verhuur klaar wordt opgeleverd. De situatie die wordt aangetroffen nadat er krakers in uw pand hebben gezeten maakt dit echter een specialistische klus waar wij u als geen ander mee van dienst kunnen zijn door onze ruime ervaring met het ontruimen van kraakpanden.

Bezemschoon, verkoop of verhuur klaar opleveren

Doordat krakers totaal geen respect tonen voor de manier waarop een pand wordt achtergelaten zal u vaak geconfronteerd worden met een grote ravage nadat krakers in uw pand hebben gezeten. U moet hierbij denken aan deuren, ramen en sloten die vernield zijn, graffiti die op muren gespoten is en een ernstig vervuild pand waar het vuilnis hoog opgestapeld ligt. Om echter het opnieuw kraken van de woning te voorkomen moet deze zo snel mogelijk bezemschoon, verkoop of verhuur klaar worden opgeleverd. Pas als dit gebeurt is kan het pand zijn nieuwe bestemming krijgen en weet men zeker dat het opnieuw kraken van het pand voorkomen kan worden. Schakel daarom CJS Woningontruiming in nadat er krakers in uw pand hebben gezeten.

Copyright © 2022 CJS WoningontruimingSitemap