Op zoek naar een specialist op gebied van woning en bedrijfspand ontruimingen?

Vraag gratis een offerte aan!
Binnen 24 uur een offerte op maat

Binnen 24 uur een offerte op maat

Wij garanderen een oplevergarantie!

Wij garanderen een oplevergarantie!

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

Altijd een ontruimer uit uw omgeving

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

De opdracht binnen 72 uur uitgevoerd

Na het overlijden van een familielid komt er ontzettend veel op u af. Terwijl u bezig bent om het verlies te verwerken moet er tegelijkertijd van alles geregeld worden. De belangrijkste taak is natuurlijk het regelen van de uitvaart voor de overleden persoon. Daarnaast moeten er abonnementen opgezegd worden en moeten verschillende instanties ingelicht worden over het overlijden. Vaak hoort ook het opzeggen van het huurhuis bij de taken die geregeld moeten worden na een overlijden. CJS Woningontruiming heeft veel ervaring met woningontruimingen na overlijden en weet daardoor precies wat er allemaal komt kijken tijdens een huurhuis opzeggen bij overlijden. Omdat mensen al genoeg aan hun hoofd hebben na het overlijden van een dierbare willen we deze dingen graag voor u op een rijtje zetten zodat mensen in een moeilijke tijd precies weet wat er allemaal gedaan moet worden.

Opzeg termijn huis

Het eerste waar rekening meer gehouden moet worden bij het opzeggen van een huurhuis is dat de meeste verhuurders minimaal een maand opzegtermijn hanteren. Het beste kunt u daarom meteen het overlijden aan de verhuurder doorgeven, zodat er niet langer gewacht hoeft te worden dan nodig is. Wanneer u de opzegging van het huurhuis doorgeeft dan zal de verhuurder een afspraak met u maken voor een voorinspectie.

NEE NEE sticker

Als een huis onbewoond achterblijft dan is het slim om ervoor te zorgen dat er geen grote stapel post achter de deur komt te liggen. Hierdoor is het namelijk voor iedereen overduidelijk dat het huis onbewoond is en loopt u een verhoogd risico op een inbraak. Door een NEE NEE sticker op de brievenbus te plakken worden in ieder geval de grote hoeveelheden reclamefolders niet meer bezorgt.

Voor inspectie woning

Nadat u het opzeggen van de huurwoning heeft doorgegeven wordt er een voorinspectie ingepland. Tijdens deze afspraak wordt er gekeken naar de woning en worden er afspraken gemaakt wat er nog allemaal moet gebeuren voordat de woning opgeleverd kan worden. Na deze inspectie weet u precies wat er voor reparaties uitgevoerd moeten worden.

Woning ontruimen

Bij een woningontruiming na overlijden moet er gekeken worden of er spullen van waarde in huis staan die naar een veilinghuis gebracht kunnen worden voor verkoop. De overige huisraad kan door CJS Woningontruiming worden ontruimd. Spullen die bewaard moeten blijven worden opgeslagen en afval wordt op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd.

Opleveren en na inspectie

Als het ontruimen van de woning goed is uitgevoerd dan zal de na inspectie geen probleem vormen. Immers is tijdens de voor inspectie goed afgesproken wat er allemaal moet gebeuren om de woning op te leveren. Het huurhuis kan vervolgens opgeleverd worden en daarmee is het huurcontract beëindigd.

Een huurhuis opzeggen bij overlijden is iets waar best veel bij komt kijken. In deze hectische en emotionele periode hebben veel mensen geen behoefte om dit allemaal zelf te regelen. U kunt daarom alle bovengenoemde werkzaamheden uitbesteden aan CJS Woningontruiming. Wij nemen alles voor u uit handen en zorgen ervoor dat het proces zo makkelijk mogelijk verloopt. 

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Copyright © 2022 CJS WoningontruimingSitemap